skip to Main Content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | Advies nodig? 085 - 104 7209 Mijn Account

Brandkasten voor bescherming tegen brand voor papier en informatiedragers en inbraakwerend geld, sierraden en kostbaarheden.

Wilt u uw documenten, geld of andere kostbaarheden veilig opbergen? Dan is een brandkast de juiste oplossing! Hier kunt u uw waardevolle zaken veilig in bewaren. Brandkasten beschermen tegen inbraak en/of tegen brand en hoge temperaturen.

Brandkast-sun-safe-sb
inbraakwerende-kluizen

Inbraakwerende brandkasten

Elk bedrijf heeft wel documenten of kostbaarheden die erg belangrijk of waardevol zijn. Dit kan geld zijn, maar ook belangrijke documenten of andere kostbaarheden. De brandkasten die wij aanbieden zijn o.a. inbraakwerend. Dit houdt in dat de brandkasten onder andere lastig open te maken zijn. Daarnaast zijn de brandkasten van Bos Kluizen ook lastig mee te nemen. Dit komt doordat ze verankerd zijn aan de vloer en/of wand. Uw belangrijke spullen blijven op deze manier uit de handen van mensen die hier geen recht op hebben! Schaf één van onze brandkasten aan!

Bekijk ons assortiment brandkasten.

Brandwerende brandkasten

Een andere manier waarop onze brandkasten bescherming bieden is door middel van brandwerend materiaal. Dit zorgt er voor dat de hoge temperatuur de inhoud van de brandkasten niet aantast. De tijd waartegen de brandkasten beschermd zijn tegen hoge temperaturen is afhankelijk van het type brandkast. Tegelijkertijd wordt ook de temperatuur binnenin de brandkast laag gehouden. Op die manier smelten of verbranden uw waardevolle zaken of kostbaarheden in de brandkast niet.

Bekijk ons assortiment brandkasten.
inbraakwerende-kluizen

Altijd veilig achter slot en grendel.

Uw brandkast wordt afgesloten door middel van een slot. Dit kluisslot kunt u zelf instellen zodat u de enige bent die de code weet. Brandkasten zijn één van de veiligste manieren om uw waardevolle zaken in op te bergen. Bestel een brandkast bij Bos Systemen of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende brandkasten!

Back To Top