skip to Main Content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | Advies nodig? 085 - 104 7209 Mijn Account

Brandwerende kluizen

Met deze informatie over brandwerende kluizen helpen wij u de juiste kluis te vinden. In een brandkast zijn uw bezittingen veilig en beschermd tegen brand. De bescherming van een brandwerende kluis is uitgedrukt in de vorm van tijd, namelijk 30, 60 of 120 minuten, afhankelijk van het gekozen model. Data media zoals magneetdragers beschadigen boven 52 , drives en flash discs boven 75 en papier boven 177 .

Wat moet u beschermen?

Wat moet u beschermen, belangrijke papieren, data, media of ook kostbare spullen met een onvervangbare emotionele of financiële waarde? Met een brandwerende kluis wordt het behoudt van uw documenten of informatiedragers verlengd. Dit kan precies voldoende zijn om die te redden!

Brandkast-sun-safe-sb

Certificering

Het is verder van belang dat u een brandwerende kluis kiest die gecertificeerd is. Een belangrijk deel van ons assortiment is ECB-S gecertificeerd. De ECB-S certificering houd in, dat kluizen of safes gecontroleerd worden geproduceerd en onafhankelijk getest. Bekijk voor de Europese normen de informatiekaart brandwerendheid.

Download de informatiekaart brandwerende kluizen (PDF)

Verzekeraars

Het ECB-S keurmerk voorkomt nare verassingen in geval van schade. Verzekeraars conformeren zich steeds meer met de hoge eisen die ECB-S
gecertificeerde producten bieden.

Onze tip: Master Lock LTW

De Master Lock LTW is een brandwerende kluis die beschermd tegen brand voor papier en ook voor informatiedragers. De kluis is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Lees meer over dit product
Ecb-s-label

Soorten brandwerende kluizen

Er bestaan verschillende soorten brandwerende kluizen. Bij Bos Kluizen hebben wij onder andere brandwerende voor papier en voor data, informatiedragers zoals cd’s, een harddisk of laptop etc. Alle kluizen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bekijk ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden.

Back To Top