skip to Main Content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | Advies nodig? 085 - 104 7209 Mijn Account

Documentenkluis

Elk bedrijf heeft wel belangrijke documenten die bewaard moeten worden op een veilige plaats. Om er zeker van te zijn dat onbevoegde mensen niet bij uw documenten kunnen komen, kunt u bij Bos Kluizen een documentenkluis aanschaffen. Met een documentenkluis bent u verzekerd van een veilige opbergplaats voor uw documenten.

Documenetensafe-master-lock-ltw123gtc-half-open

Brandwerende documentenkluizen

Om uw documenten extra te beschermen zijn de documentenkluizen van Bos Kluizen voorzien van brandwerend materiaal. Uw documenten vatten vlam bij ongeveer 170 graden, terwijl de temperatuur bij brand binnen een uur al op kan lopen tot bijna 1000 graden! Daarom raden wij u aan om voor een brandwerende documentenkluis te kiezen.

Lees alles over brandwerende kluizen.

Soorten documentenkluizen

Bos Kluizen heeft een groot aantal documentenkluizen. Tegenwoordig zijn vrijwel alle kluizen voorzien van een elektrisch slot. Dit is over het algemeen veiliger dan een documentenkluis met een sleutelslot. Daarnaast bestaan er ook verschillende formaten. Heeft u bijvoorbeeld een groot aantal belangrijke ordners die veilig opgeborgen moeten worden? Dan is een groter formaat documentenkluis aan te raden. Het is ook mogelijk om een kleiner formaat documentenkluis aan te schaffen bij ons. Bekijk ons volledige aanbod documentenkluizen en bestel direct!

Back To Top