skip to Main Content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | Advies nodig? 085 - 104 7209 Mijn Account

Documentenkluis

Een documentenkluis beschermd uw waardevolle papieren tegen brand. Elk bedrijf heeft wel belangrijke documenten die bewaard moeten worden op een veilige plaats. Om er zeker van te zijn dat uw papieren beschermd zijn tegen brand kunt u bij Bos Kluizen een documenten kluis aanschaffen. Met een brandwerende kluis bent u verzekerd van een veilige opbergplaats voor uw documenten.

Brandwerende documentenkluizen

Om uw documenten veilig te beschermen voldoen de documentenkluizen van Bos Kluizen aan Europese normeringen, zoals NT Fire 017 en EN 1047-1. Uw documenten beschadigen bij temperaturen boven 175º, terwijl de temperatuur bij brand binnen een uur al op kan lopen tot bijna 1000º! Een gecertificeerde documentenkluis zorgt ervoor dat, afhankelijk van de uitvoering, de temperatuur in de kluis gedurende 0,5u tot 2u onder deze kritische grens blijft. Daarom raden wij u aan om voor een brandwerende documentenkluis te kiezen die uw papieren veilig stelt.

Lees alles over brandwerende kluizen.

Soorten documentenkluizen

Bos Kluizen levert diverse documentenkluizen. Tegenwoordig zijn veel kluizen voorzien van een elektrisch slot. Dit is over het algemeen praktischer dan een documentenkluis met een sleutelslot. De toegangscode van een elektronisch slot kan namelijk op elk gewenst moment worden aangepast. De modellen Master Lock LFW en Master Lock LTW beschermen ook tegen bluswater. En biedt ook bescherming voor informatiedragers (data). Bekijk ons volledige aanbod documentenkluizen en bestel direct!

Back To Top